Пране на седалки на автомобили

блестящ от красота почистен автомобил БМВ

Солидарни в борбата против COVID-19

Фирма Пърфектли Клийн обявява своята готовност да влезе в борбата срещу пандемията от коронавируса КОВИД-19, като считано от 2020 година ще предоставя напълно безплатна дезинфекция на всички домове или бизнеси, поръчали услуга за почистване от нас. Процесът на дезинфекция убива вируса там, където той би могъл да полепне по повърхностите и по този начин ви осигурява здраве и спокойствие!

Обадете се сега!

Изпратете запитване онлайн!

Изпратете Вашето запитване или въпрос бързо, лесно и удобно през нашата форма за контакт!

Вижте ценоразписа!

Желаете повече информация? Запознайте с нашият подробен ценоразпис!

Моментална връзка по телефон!

0885 857 787

Имате среща с жената на мечтите си утре? Тъщата ви заля салона с кафе? Може би не ви е любимо когато домашният ви любимец ви остави космати “честитки” на седалките? 

 

Няма за какво да се тревожите – Perfectly Clean е насреща! Ние предлагаме професионално почистване и пране на салона на всякакви автомобили – ефективно премахвайки петна, мръсотия, косми, трохи, прах и други замърсявания!

Общо пране на седалки на автомобили

Нашата услуга за почистване на салони на коли включва няколко стъпки, за да се гарантира качественото изпълнение на услугата – а те са: 

 

  1. Първа стъпка – оглежда се салона на колата дали има петна или участъци с по-силна замърсеност, за да може да се напръскат със съответния препарат в зависимост от петното.
  2. Втора стъпка –  петното или по-замъресения участък се третират посредством четка с мек косъм и се оставя препарата да подейства.
  3. Трета стъпка – това е момента, в който се започва с прането на тапицерията на автомобила. Пране, което е по-известно с метода на спрей екстракцията. Този начин за изпиране е най-ефикасен, защото под силно налягане се впръсква препарат и едновременно с това се изсмуква разградения вече боклук, който е запечатан в автотапицерията.
  4. Четвърта стъпка – след като екипа от професионалисти са приключили с прането на тапицерията на автомобила, почистват таблото на автомобила със специален детергент.
  5. Пета стъпка – ароматизиране по ваш избор!

Молим да отбележим, че след прането на тапицерията, тя остава леко влажна и ще изсъхне от 30 минути до 2 часа в зависимост от степента на замърсяване и атмосферните условия.

служител извършва дезинфекция при почистване на кола
Изпратете запитване онлайн!

Изпратете Вашето запитване или въпрос бързо, лесно и удобно през нашата форма за контакт!

Вижте ценоразписа!

Желаете повече информация? Запознайте с нашият подробен ценоразпис!

Моментална връзка по телефон!

0885 857 787